Od lipca w Sielpi przy ulicy Koneckiej 5 funkcjonuje nowy Hotel i Restauracja Akwamaryn. Miejsce to zaprasza zarówno gości z odległych zakątków, jak i mieszkańców regionu. Tych drugich w szczególności do swojej restauracji, w której królują polskie smaki, ale wprowadzane są także okolicznościowe dania. Najnowszy pomysł to gęsina na św. Marcina, która serwowana będzie już w weekend 8-11 listopada.
REKLAMAHotel i restauracja są całoroczne. To idealne miejsce na wypoczynek, oferujące komfortowe pokoje i liczne udogodnienia, które zadowolą każdego gościa. Akwamaryn położony jest w malowniczej okolicy, blisko sielpińskiego zalewu i otoczony zielenią, Zapewnia spokojną atmosferę sprzyjającą relaksowi. Na miejscu funkcjonuje strefa wellness z jacuzzi i sauną oraz bogata oferta aktywności na świeżym powietrzu.
REKLAMATo doskonałe miejsce na zorganizowanie swojej imprezy okolicznościowej. Sala restauracyjna pomieści do 50 osób i już teraz prowadzone są zapisy na chrzciny, komunie, różnego rodzaju jubileusze czy też imprezy firmowe.
Na co dzień zaprasza też restauracja, w której króluje kuchnia polska oraz lokalne, świętokrzyskie specjały. Stałe menu znajdziecie poniżej:
W najbliższym czasie w Akwamarynie wprowadzane będzie jednak także menu okolicznościowe. Pierwsza jego odsłona zostanie zaprezentowana już w weekend 8-11 listopada, a w karcie najważniejszym produktem będzie wtedy gęsina. Już dziś zachęcamy do rezerwacji stolików! Restauracja czynna jest codziennie w godzinach od 13:00 do 21:00.
Przykładowe dania możecie zobaczyć na poniższych zdjęciach:
Hotel dysponuje 16 pokojami, a w każdym z nich jest łazienka, klimatyzacja oraz telewizja. 8 pokoi jest dwuosobowych, kolejne 8 pomieści komfortowo trzy osoby. W zamawianych pobytach w standardzie jest śniadanie w formie bufetu szwedzkiego, istnieje możliwość dokupienia obiadokolacji.
Zachęcamy do poznania tego miejsca!
Hotel i Restauracja „Akwamaryn” w Sielpi przy ulicy Koneckiej 5,
telefon: 501 023 152
e-mail: [email protected]
Facebook – TUTAJ
Zdjęcia:
artykuł sponsorowany