REKLAMA

Restaurant Week trwa w Prowinicji. Spróbujcie znakomitego menu w świetnej cenie!

Restaurant Week trwa. Nie przegapcie pysznego festiwalu. Jesienna edycja, pod hasłem Food Looks Good,  trwa do 13 listopada. Na popisowe dania swojego szefa kuchni zaprasza Prowincja znajdująca się w Dworze Zbożenna, która w wiosennej edycji festiwalu uznana została za najlepszą restaurację w regionie radomskim. Trzydaniowego menu można spróbować tam w specjalnej cenie 69 złotych! 

REKLAMA

W obecnej edycji Prowincja zbiera same przychylne recenzje. Zobaczcie sami:

REKLAMA

„Super miejsce, z niesamowitą atmosferą i obsługą która dokłada wszelkich starań żeby było to doświadczenie na najwyższym poziomie. Jedzenie przepyszne każdy element z osobna był najwyżej jakości. Dziękujemy za wspaniałe doświadczenie kulinarne”

Rezerwacja 29 10 2022 – menu A i B

„Dania przygotowane bardzo starannie i pięknie podane. Obsługa znakomita, kelner obszernie poinformował nas o składnikach każdego Dania . Wspaniałe doświadczenie, godne polecenia

Rezerwacja 15 10 2022 – menu  A i B

„Dania cieszyły oko, a kubki smakowe były zachwycone smakami podanymi na talerzu. Zaskakujące duże porcje, kelner profesjonalnie opowiadał o daniach, krótki czas oczekiwania. Atmosfera życzliwa i przyjazna na pewno zachęcająca do ponownego odwiedzenia restauracji. Jestem Mega pozytywnie zaskoczona!”

Rezerwacja 14 10 2022 – menu A

Jak zawsze festiwal odbywa się w duchu zero waste. Możecie wybrać swoje menu w wersji mięsnej lub vege, a do zamówionego menu otrzymacie koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic Water. 

Szef kuchni Prowincji, Karol Zawisza tym razem proponuje:

Menu A

Przystawka:
ŚLEDŹ BAŁTYCKI / BURAK / WIŚNIA / BUFALA  /MIÓD
Danie główne:
ŁOSOŚ SOUS VIDE / MAŁŻE WENUS / MULE / KREWETKI / BULION AZJATYCKI / ZIEMNIAKI PERMANTIERE / OLIWA ZIOŁOWA
Deser:
MILLE – FEUILLE / KREM PASTICCERA / MALINY

Menu B

Przystawka:
PIECZONA CHAŁKA / KASZANKA / MIODOWA RICCOTTA / AJVAR / CHUTNEY Z CZERWONEJ CEBULI
Danie główne:
KURCZAK SUPREME SOUS VIDE / PUREE Z BATATA / BRUSZNICA / BOCZNIAKI PO TAJSKU
Deser:
MILLE – FEUILLE / KREM PASTICCERA / MALINY

Pamiętajcie, że rezerwacji na festiwal możecie dokonać tylko na stronie: https://restaurantclub.pl/restaurant-profile/2586-restauracja-prowincja–przysucha-?festivalFilter=28&utm_source=restaurant&utm_medium=social&utm_campaign=RWP22J&utm_term=2586

Do zobaczenia w Prowincji

Zdjęcia:

REKLAMA

One thought on “Restaurant Week trwa w Prowinicji. Spróbujcie znakomitego menu w świetnej cenie!

  1. My pisze:

    Fot.3 – fiołek afrykański to nie jest jadalna roślina

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *